Pages

Saturday, 19 March 2011

Video Pengkid Durjana Bunuh Anak Kucing


Giler Kejam kotttt pengkid sekor nih....nih la yang dok kecoh-kecoh skang nih...ikot ati aku...nak je aku pukui dia dengan payung macam mana dia buat kat kucing tuh....kejam siott!!!!!!

Just nk share menda-menda yang kecoh kat FB skang nih.....iaitu kes TOMBOY yang bunuh anak kucing kat serdang kot! video nie dapat dari CCTV kat area lorong...

Memang kejam dowhh...pukul dengan payung...pijak sesuka hati.....memang series jahanam punya orang.......tak silap aku kat Facebook pengkid nie..dia gunakan nama:'MR.LONENY MR.LOUIS' try cari tengok...manala tau ada lagi ke tak? kat FB semua bersungguh dok cari number fon pengkid ni...last-last dapat gak no HP dia.....0162833360...so sapa nak ngorat dia...sila la call dia k...hehehehehe




NIH LA GAMBOR & VIDEO MANGKOK HAYONG TAKDER HOTAK PUNYA ORANG!!!!!






No comments:

Post a Comment